Rusztikus régi tölgy asztal

„Cavallo 02” Rusztikus régi tölgy asztal, asztallapon záródó vaslábbal.

A keretes szerkezet, mely a rusztikus tölgy asztallapot befoglalja: erős kontrasztot ad a fa és a vas találkozásánál. Ipari jellege modern lakóházak stílusához remekül alkalmazkodik, – különböző méretekben készítjük. A befoglaló vasláb keresztmetszete változtatható. A fa felülete a régi tölgy gerenda hibáit repedéseit eredeti, ( időt, régiséget jelző felületét meghagyva ) van átdolgozva és felület kezelve. A forma kisebb asztaloknál, illetve kisebb terekben: modern kis lakások konyháiban és étkező tereiben is kiválóan érvényesül.
Rendelhető: 160×80, 160×90, 180×80, 180×90, 200×90, 220×100 cm. ( Egyedi méretben is készítjük, – egyéni elképzeléssel kérem keressen bennünket e-mailben vagy a megadott telefonszámok egyikén).

Felületkezelés: a fafelületen keményolaj, – a vasláb: porfestett, fekete, (többféle színben készítjük), rusztikus, koptatott.

A termék áráról érdeklődjön az alsó űrlapon!

  Az űrlap kitöltésével kérdezhet a termékről, vagy meg is rendelheti.
  Az email beérkezése után 24-órán belül válaszolunk. Ha az űrlapon megrendeli a terméket, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

  Kérjük olvassa el a Tudnivalókat, hátha egyből választ kap kérdésére.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet