Bemutatkozunk

asztalosTermészet szerető, abban gyönyörködő emberek vagyunk, akik hisznek abban, hogy ezek a szépségek harmóniát teremthetnek otthonainkban is. A mai világban egyre inkább olyan dolgok vesznek körül bennünket amelyek valaminek az utánzatai, minden eldobható, minden tönkremegy 1-2év alatt, hogy azután újat vegyünk belőlük. A gyártósorok ömlesztik ránk a gyenge minőségű fának álcázott műanyag és pozdorja hulladékot. Az igazi tartós kézműves munka eltűnt a piacról, vagy az átlag ember számára megfizethetetlenné vált. Pedig nagyapáink korában még készültek bútorok igazi, természetes fából, amelyek több generációt is kiszolgáltak anélkül, hogy bármilyen komolyabb bajuk lett volna. Ezek a bútorok szépek voltak, nem akartak semmire sem hasonlítani, csak hosszú ideig betölteni azt a funkciót ami miatt létrehozták őket. Lehetett őket húzni vonni, ráállni, rápakolni, bírták a terhelést minden különösebb megerőltetés nélkül. Ezek voltak az Igazi Fa bútorok.

fa-ulokeEzek a kézműipari remekek már csak a régiségkereskedők raktáraiban találhatók meg, csillagászati összegekért, hiszen ezek nem mennek pár évtized alatt tönkre. A világot ellepi az olcsó szemét, a porból, és pozdorjából szintetikus kőolaj származékokkal ragasztott hulladék, amelyik a szavatossági idő után szétmállik. A gyenge minőséget azzal indokolják, hogy ez “környezetbarát” azonban ez hazugság, mert a tartós használati tárgyak akkor lesznek a környezet barátai, ha sok-sok évig lehet őket használni, mielőtt újrahasznosítanák őket. Az Igazi Fa környezetbarát. Árban pedig ha reálisan számolunk, nem kerül többe egy ilyen bútor, hiszen évtizedekig kiszolgálhatnak az ilyen berendezési tárgyak egy háztartást. Az Igazi fának az értéke megfizethetetlen, és mint berendezési tárgy is kiváló, hiszen egyszerre természetes, harmonikus, funkcionális és szép. Pár egyszerű bútorral kellemesebbé, és látványosabbá tehetjük otthonunkat, vagy munkahelyünket, mintha összevásárolnánk a különböző felület utánzatú pozdorja termékeket. Viszont az Igazi fával dolgozni kell, megmunkálni, természetes anyagokkal felület kezelni, hogy ellenállhasson a viszontagságoknak, és hosszú ideig tölthesse be azt a funkciót, amiért megalkották. Szeretnénk a Magyar asztalos kultúrának ezt a szegmensét tovább vinni, és visszahozni a köztudatba az Igazi Fa fogalmát, Igazi Bútorokkal.

etkezoasztalA Magyar hagyományőrző asztalosok híresen kiváló munkát tudnak végezni. Bútoraink nem csak szépek és természetesek, hanem praktikusan használhatóak is, “van bennük anyag” és maradéktalanul betöltik azt a funkciót, amit szánunk nekik. Minden bútorunk kézi munka, amelyek kizárólag természetes anyagokkal vannak kezelve, ezek az anyagok nem tartalmaznak semmilyen az egészségünkre veszélyes összetevőt. Viaszkeverékekkel dolgozunk, ezek újratermelődnek, tehát jelentős környezetvédelmi hatással bírnak. A bútorok a Kárpát medencében felelhető fafajtákból készülnek. Megrendelőink ezekből az őshonos és nemes anyagokból válogathatnak. Ezek a fák helyben állnak rendelkezésre, ezért nem kell őket a messze tengeren túlról ideutaztatni, amely jelentős költség csökkentő tényező.

Aki tőlünk vásárol, az nem csak Magyar asztalosoknak biztosítja a megélhetését, és óvja környezetét, hanem részese lesz egy alkotási folyamatnak. Kiválaszthatja a pénztárcájának, és a berendezni kívánt tér hangulatának legmegfelelőbb anyagot, amelyből a bútor készül. Az alkotási folyamat végén pedig egy különleges, és egyedi bútora lesz, amelyik Igazi Fából készült és akár évtizedekig kiváló társ lehet otthonában. Nézzen szét tehát alkotásaink között, ismerje meg termékpalettánkat, a választható fa fajtákat, kiegészítőket és szeretnénk Önt is kedves vásárlóink között üdvözölni!

Cégadatok:
adószám :SK2023372010
telephely:Sládkovicova 6.irányító sz:94 302,STUROVO
A szlovákiai 20% Áfa adódik hozzá a megadott nettó árakhoz.