Keményfa ülőke négy gerendából

Fiatalos, minimál stílusú ülőke, akár más ülőgarnitúra kiegészítője is lehet. Rá is lehet ülni, de rápakolhatunk poharat, kávéscsészét, vagy egy cserép virágot. Ha négy darabra teszünk egy üveglapot, akkor kész a dohányzóasztal, a felhasználási módja szinte végtelen. Minden természet szerető embernek tetszeni fog, mivel használati tárgyként adja vissza az élő fa szépségét, kortalanságát. Masszív strapabíró, örök darab. Ha elhelyezzük valahol a térben, akkor a helységbe érkező vendégünk úgy fogja érezni, hogy hellyel kínáljuk. Keményfa anyagból, négy gerendából, választható fafajtákból.

 • Méret: 45cm x 30cm 30cm

A Pad története

Ismerjük meg ezt az egy sorban  több személy számára is kényelmes ülést biztosító bútort. Egyszerű formája, az ülőlap amely négy lábra van fektetve, már a középkorban is előfordult.  A Római és a Görög kultúrában már gazdagították, állatláb formájúra faragták a lábait, és különböző mintákat faragtak az ülő felületbe. Fémből is készítették, ezt a ráhelyezett párnák tették kényelmessé. Régebben a padot a falhoz erősítették, ez főként az északi népeknél figyelhető meg. Ez még a középkorból származik, amikor ezeket az ülőalkalmatosságokat a falhoz erősítették.  [Tovább olvasom…]

A termék áráról érdeklődjön az alsó űrlapon!

  Az űrlap kitöltésével kérdezhet a termékről, vagy meg is rendelheti.
  Az email beérkezése után 24-órán belül válaszolunk. Ha az űrlapon megrendeli a terméket, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

  Kérjük olvassa el a Tudnivalókat, hátha egyből választ kap kérdésére.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet