Karcsú tölgy konzol vas lábakon

„Karcsú tölgy konzol vassal”

A konzol lakberendezési szempontból egy tartó, tároló szerkezet, amelyen különböző funkcionális, vagy dísztárgyakat, lámpát, stb. helyezhetünk el, de akár virágokat is tehetünk rá. Az enteriőr fontos része, hiszen a polccal ellentétben mozgatható, áthelyezhető, viszont az asztalnál keskenyebb, fal mellé helyezve kevés helyet foglal. Jól kihasználható tároló tulajdonságokkal rendelkezik, és könnyen tisztítható. Eredete többszáz évre nyúlik vissza, a régi és az új típusú lakóterekben előszeretettel használták, és használják. A régebbi időkben kedveltek voltak a vaskos, tömör fa konzolok, sokszor túldíszítve, faragva, manapság a lakberendezés során inkább a természetes hatású könnyed és strapabíró darabok a keresettek.

 • Mérete:140x28x75cm
 • Anyaga: Új tölgy lap, 3 cm anyagvastagság, a fémláb: egy 1,5×1,5 cm es zártszelvény láb, mely egy zárt négyzetet alkot. Légies, mégis stabil szerkezet.

A termék áráról érdeklődjön az alsó űrlapon!

  Az űrlap kitöltésével kérdezhet a termékről, vagy meg is rendelheti.
  Az email beérkezése után 24-órán belül válaszolunk. Ha az űrlapon megrendeli a terméket, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a részleteket.

  Kérjük olvassa el a Tudnivalókat, hátha egyből választ kap kérdésére.

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Tárgy

  Üzenet